EVENEMANG

Utgivningsfest för ”En Obekväm Sanning”

Till alla evenemang

torsdag 2 december

18-20

En obekväm sanning är en textsamling kurerad av Baba Stiltz. 10 skribenter har fått reagera (eller vägra reagera) på den klaustrofobiska titeln. Eller är det en nostalgisk titel? Mycket vatten har runnit under broarna sen Al Gore presenterade sin skrämmande fakta om planetens framtid. Vad är en obekväm sanning idag? ”Resultatet” här spänner mellan obekväm som i illa till mods och obekväm som i bråkig och obekväm som i obehaglig och obekväm som i sjuk i huvudet. Mycket nöje. En dokumentär skräckfilm kan ha olika ansikten.
Elis Monteverde Burrau
Utgivningen firas den 2 december på Rönnells Antikvariat med läsningar av bl.a Donia Saleh, Elis Monteverde Burrau, Gabriel Itkes- Sznap, Ludvig Köhler, Assar Jansson och Zara Kjellner.
På plats finns boken och merchandise till försäljning.
Därefter sker det en efterfest på Riche Lilla Baren med Andreas Bertman som discjockey. 21-sent.
Cycle Press är ett bokförlag från Stockholm – En Obekväm Sanning är Cycle Press förlags andra utgivna bok. Den första boken An Activity That’s Cool And Fun är en fotojournal som dokumenterar inspelningen av Baba Stiltz musik med bilder tagna av Isak Berglund-Mattson Mårn samt texter av Stiltz och Elis Monteverde Burrau.

I samarbete med Cycle Press Förlag, Rönnells Vänner, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.