EVENEMANG

SOL SOL på Rönnells Antikvariat

Till alla evenemang

torsdag 15 oktober

19-21

Entré: 150 kr/120 kr student.

SOL SOL består av Elin Forkelid (sax), David Stackenäs (git), Mauritz Agnas (bas) och Anna Lund (tr)- fyra högprofilerade egensinniga musiker inom genren jazz/improv. Tillsammans har vi startat denna nya kvartett, till vilken Stackenäs och Larsson Forkelid bidrar med kompositioner. Den gemensamma röda tråden är starka melodier, befriade från genre. Med lagom mycket respekt för det komponerade vill vi tillsammans plocka isär musiken, låta den ta oväntade vändningar, glida ut i tomma intet. Livet är fyllt av kontraster, så även vår musik; den tillåts vara stark liksom bräcklig. Sammetslen liksom stenhård. Varm liksom kall. Vi vill göra musik som vi själva blir överraskade av. Musik som vi själva blir berörda av – för om inte vi blir berörda kommer sannolikt ingen annan heller att bli det.
SOL SOL ger sig ut på en odyssé utan att veta vare sig hur målet kommer att se ut eller låta. Kanske hamnar vi på en vacker plats, kanske på en ful. Kanske en som är bägge delar. Vi får se.
Dörren öppnas 18:30.
På grund av omständigheterna så finns det endast ett begränsat antal platser, 40 st.
Plats bokas via info@ronnells.se

I samarbete med Stockholm Jazz Festival, Rönnells Vänner, Studiefrämjandet, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.