EVENEMANG

Skogen tioårsjubilerar på Rönnells!

Till alla evenemang

fredag 11 december

18:30-21

100:-

Trumvirvel!

Rönnells slår på stora trumman och bjuder in tioårsjubilerande, improviserande kammarensemblen Skogen att lysa upp i decembermörkret! Och tioårsjubileet till ära slår Skogen sin tur på en minst lika stor trumma och bjuder in de internationellt välrenommerade gästerna Toshimaru Nakamura, Angharad Davies, Simon Allen och Rhodri Davies!

Missa inte detta lysande tillfälle att möta en av vår tids bäst bevarade musikaliska hemligheter, ni kommer att bli rikligt belönade!

Entré: 100:-.
Insläpp kl 18.30, konsert kl 19.00.

Skogen är en ensemble som verkar i ett gränsområde mellan samtida kammar- och improvisationsmusik. Den musik som uppstår ur förhållandet mellan komposition och improvisation, mellan individuella och kollektiva arbetsprocesser, är en djupt poetisk tonkonst som på ett lika diskret som till synes paradoxalt vis förenar enhet med mångfald, ordning med kaos och historia med samtid. Skogens musik har väckt internationell genklang, och deras senaste skivor, samtliga utgivna av det brittiska skivbolaget Another Timbre, har vid ett flertal tillfällen figurerat på välrenommerade musiktidskrifters årsbästalistor.

Kvällen till ära kommer man att framföra Nattens skogar, ett timslångt, nyskrivet stycke av Magnus Granberg.

Angharad Davies, violin
Anna Lindal, violin
Leo Svensson Sander, cello
Magnus Granberg, piano
Rhodri Davies, harpa
Simon Allen, vibrafon
Henrik Olsson, skålar och glas
Erik Carlsson, slagverk
Petter Wästberg, elektronik och objekt
Anders Dahl, elektronik
Toshimaru Nakamura, no-input mixing board