EVENEMANG

Re:Orient hos Rönnells: Zakhrafat

Till alla evenemang

torsdag 25 april

19-21

130:- (100:-)

Zakhrafat är duon Mårten Hillbom och Feras Cherastan – två musiker som med skilda musikaliska bakgrunder förenas i ett gemensamt melodispel. I en lekfull konversation där ornament, komp och melodi framförs av båda musikerna utforskar de musikens alla lager tillsammans. Dessa två musiker får kombinationen av slagverk och qanun att låta både naturlig och spänningsfylld.

Mårten Hillbom
Dynamik och melodik är två grundpelare i Mårtens trumspel. Med sitt unika trumset bygger han fantasifulla ljudlandskap och med stämda klockor tar han ytterligare ett steg närmare melodierna.

Feras Charestan
Feras är en av världens mest betydande artister på sitt instrument. Som kompositör skriver han bland annat musik för qanun, slagverk och stråkkvartett. Han har spelat med artister som Fairuz, Marcel Khalifeh and Ziad Rahbany. Med jämna mellanrum står han på scenen som solist med Qatar Philharmonic Orchestra och Syrian National Symphony Orchestra.

Köp biljett här: https://kulturbiljetter.se/evenemang/3732/zakhrafat

(Rönnells har inga förköpsbiljetter.)

Biljetterna kostar 130 kr/person
(100 kr/person om du är medlem i Re:Orients Vänförening).

 

I samarbete med Re:Orient,  Rönnells Vänner, Studiefrämjandet, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.