EVENEMANG

Releasefest för Viktor Anderssons ”Hon”

Till alla evenemang

tisdag 11 februari

19-21

Viktor talar till oss:

Välkommen till Rönnells Antikvariat, där vi med pompa och ståt firar att Viktor Andersson romandebuterar med ”Hon. En relationsroman” (Modernista 2014).

”Hon” är en roman om förlust, om saknad och sorg. Om minne och glömska. ”Hon” är en kärleksroman som fruktar sitt eget slut.

”Hon” kommer att finnas till försäljning, och författaren själv finns på plats om en signatur, eller möjligtvis en dedikation, önskas på ”hennes” försättsblad. Det bjuds så klart också på förfriskningar, samt tilltugg.

Förutom att Viktor Andersson själv läser ur sin bok, som är ”ett urtaget hjärta som dinglar […] på sin krok”, så bjuder även vänner till författaren på musikaliska (tradjazz) tolkningar av modernistiska dikter.

När Rönnells Antikvariat stänger fortsätter festligheterna på annat håll i staden – och dagen därpå kommer även änglarna att dricka vichyvatten – men var efterfesten kommer att hållas meddelas först på Rönnells.

Förf.

I samarbete med Modernista, Rönnells Vänner, Studiefrämjandet, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.