EVENEMANG

Pop-up-konsert med Sarah Riedel och utställning av unika skivomslag

Till alla evenemang

torsdag 12 mars

17-19

Konstnärerna Stina Wirsén, Nina Hemmingsson, Carl-Johan De Geer och Sara Olausson har gått samman och gjort fem stycken unika originalomslag till Sarah Riedels Grammisnominerade album ”Genom natten”. Omslagen auktioneras ut på Tradera från och med den 12 mars och avslutas den 20 mars. Intäkterna kommer att gå oavkortat till Teskedsordens arbete för en aktiv dialog med barn och ungdomar för ökad tolerans.

Omslagen finns enbart i ett exemplar per utförande och visas på Rönnells Antikvariat i Stockholm från och med 12/3 till och med 20/3. Den 12/3 kl 17-19 bjuder Rönnells in till vernissage och en kort pop up konsert.

Skivan släpptes nyligen som LP och Sarah Riedel ville i samband med detta ge några av exemplaren ett unikt utseende och samtidigt ta ställning för ökad tolerans, solidaritet och medmänsklighet.

– För oss blir det mer och mer påtagligt att vi lever i ett hårdnande samhälle där intolerans, rasism och hat påverkar människors liv varje dag. Att göra gemensam sak med Stina, Sara, Carl-Johan, Nina och Teskedsorden och på ett konkret sätt bidra till arbetet för ett mer tolerant samhälle känns otroligt viktigt och värdefullt, säger Sarah Riedel och projektledaren Emelie Bergbohm.

– Teskedsorden arbetar genom en aktiv dialog med barn och ungdomar för ökad tolerans och respekt människor emellan. Intolerans utgör växande hot i dagens samhälle. Stiftelsens målsättning är att nå unga människor och få dem att reflektera kring dessa viktiga frågor, säger Lova Wallerö Frostenson, representant från Teskedsorden.

Mer om teskedsorden: www.teskedsorden.se

UNIKA LP-OMSLAG TILL SARAH RIEDELS GRAMMISNOMINERADE ALBUM AUKTIONERAS UT FÖR ÖKAD TOLERANS OCH MEDMÄNSKLIGHET