EVENEMANG

Nino Keller och Martin Hederos spelar eget på Rönnells

Till alla evenemang

torsdag 9 november

19-22

120:-

Kom och lyssna när Martin Hederos och Nino Keller spelar eget material på Rönnells nya piano. Båda har i år släppt pianobaserade soloplattor som fått strålande recensioner. Nino har med sig musikerna Cecilia Öhrwall, Patric Thorman och Andreas Hourdakis och Martin kör solo.

Insläpp 18:45

Entré 120 kr (förköp finns på Rönnells)

*

Nino Keller har varit och är med i en rad uppskattade musikkonstellationer (les big byrd, caesars, The Slaves, Taken by Trees, teddybears, Håkan Hellström, Bröderna Lindgren och senast i Henrik Berggrens band). Till viss del som medkompositör men i huvudsak som trummis. The Hunt (Sing a Song Fighter) är hans överraskande debutalbum som ensam kompositör och soloartist. Albumet gavs ut i slutet av mars och har fått idel lovord och hyllande recensioner.

Martin Hederos var med om att grunda The Soundtrack of Our Lives, där han spelade klaviatur tills de lade ner 2012. Sedan 2010 spelar han i bandet Tonbruket. Han har även släppt skivor tillsammans med Nino Ramsby, och Sofia Karlsson och medverkat på inspelningar med Fire!Orchestra och Tore Berger. I mars 2017 gav han ut den uppmärksammade solopianoskivan Piano solos på Sally Wiola Sessions.

 

I samarbete med Sing a Song Fighter, Sally Wiola Sessions, Rönnells vänner, Studiefrämjandet, Stockholms stad, Kulturrådet och Humlegården Fastigheter.