EVENEMANG

My Dear Companion live!

Till alla evenemang

tisdag 21 maj

19-21 (insläpp 18:30)

Entré 200:-, förköpsbiljetter finns på Rönnells.

My Dear Companion är den göteborgsbaserade country-/americana-trion som i maj släpper sin andra platta Well of Time. Nu åker de på releaseturné för att förgylla den ena eller andra metropolen med sin mästerliga stämsång, bluegrasslåtar från den amerikanska södern samt en hel drös egenskrivna låtar som nu äntligen finns inspelade. Trions stämsång är djupt inspirerad av grupper som High Sierra Trio (Dolly Parton/Emmylou Harris/Linda Ronstad) och Ralph Stanley & The Clinch Mountain Boys, deras kompositioner har präglats av musiker som Joni Mitchell och Tom Waits.

Lea, Hannah & Agnes har spelat och turnerat flitigt sedan debutplatta Sister’s Tears släpptes och ser mycket fram emot att komma och spela i Stockholm igen för första gången på nästan tre år.

På konserten väntas tre helt olika röster som smälter samman i en oemotståndlig enhet, som öppnar upp en värld full av musik och berättelser som berör på djupet. Det är storslaget i sin enkelhet. Svängig bluegrass, innerliga spirituals, en tung cowboyballad och mycket, mycket spelglädje.

På scen:

Lea-Marie Sittler – sång & gitarr

Agnes Åhlund – sång & cittra

Hannah Shermis – sång, banjo & dulcimer

 

Biljetter finns på Rönnells eller kan förköpas via mail till info@ronnells.se
(Läs svarsmailet noga! Glöm inte att kolla i mail-skräpkorgen. Och Swisha aldrig utan att först ha fått bekräftelse på att du har en reserverad biljett.)
Begränsat antal platser.

 

I samarbete med Rönnells Vänner, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.