EVENEMANG

Lars Arrhenius och Eric Ericson spelar PANAMA – ett nytt sällskapsspel

Till alla evenemang

lördag 17 december

14-16

Panama är ett sällskapsspel för hela familjen utgivet av Orosdi-Back. Spelet går ut på att bedriva olika former av handel samt näringsverksamheter som generar avkastning och bidrar till välfärd, produkter till konkurrenskraftiga priser, pensionsutbetalningar etcetera. Under spelet kommer deltagarna i kontakt med såväl lokal som internationell handel inom exempelvis olja, bomull, läkemedel och vapen. Panama, som producerats i folkrepubliken Kina, har tagits fram av Lars Arrhenius och Eric Ericson. De har tidigare gjort spelet Välkommen till samhället.

Lars Arrhenius, verksam både i Sverige och utomlands, har skapat konstverk, filmer, TV-program, grammisnominerad musik och utsmyckningar. Han är representerad på bland annat Moderna Museet, Stedelijk Museum, Stuttgart Kunst- museum och Victoria and Albert Museum i London.

Eric Ericson har bland annat skrivit den hyllade klassikern Brev till samhället, varit pjäsförfattare till Dramatens uppsättning Brev från Eric Ericson, arbetat med inslag för Sveriges Radio och dokumenterat den syriska ruinstaden Palmyra.

Lars Arrhenius och Eric Ericson kommer och spelar och signerar själva.

 

I samarbete med Rönnells Vänner, Studiefrämjandet, Stockholms stad, Kulturrådet och Humlegården Fastigheter.