EVENEMANG

FRIM #52: Exotic Sin // Signe Emmeluth-Hanne De Backer duo

Till alla evenemang

torsdag 4 april

19-21 (insläpp 18:30)

Entré: 200kr/150kr (FRIM-medlemmar)

Exotic Sin

En blandning av förvrängd kosmisk jazz och excentrisk elektronik. Så har improvisationsduon Exotic Sin beskrivits. Bestående av pianisten med mera Naima Karlsson och Kenichi Iwasa på elektronik, flöjt, trumpet och två av Don Cherrys speciella ”zen-saxofoner” (hemgjorda blåsinstrument av vvs-rör), presenterar de en mix av naturliga, digitala och elektroakustiska ljudvärldar. Duon är baserad i London och rör sig i en värld där musik och konst intervenerar. Kenichi Iwasa har bland annat drivit sina legendariska Krautrock Karaoke-kvällar och Naima Karlsson är ansvarig för Estate of Moki Cherry och Cherry Archive.

 

Signe Emmeluth-Hanne De Backer duo

Danskfödda Signe Emmeluth, boende i Oslo, och belgiska Hanne De Backer har spelat i duo i några år nu. Det är ett möte mellan två temperament och en alt- och en baritonsaxofon där improvisationen kan ta vilka vägar som helst. Emmeluth har återfunnits i grupper som Fire! Orchestra, Gard Nilssens Supersonic Orchestra och i sitt eget band Amoeba. Den belgiska improvisatören och aktören Hanne De Backer, baserad i Antwerpen, var bland annat med och grundade kollektivet Gabbro som arbetat med att placera improvisationsmusik i oväntade miljöer.

 

Förköp på Rönnells eller fixas via mail till info@ronnells.se. ”Biljetterna” skrivs upp på en lista, inga pappersbiljetter finns.

(Läs svarsmailet noga! Biljetterna betalas enligt instruktioner där. Och Swisha aldrig utan att först ha fått bekräftelse på att du har en reserverad plats.)

Begränsat antal platser!

 

 

I samarbete med FRIM-Stockholm, Rönnells Vänner, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.