EVENEMANG

Försäljning av vinylskivan OMEN Christer Bothén 3

Till alla evenemang

lördag 15 maj

12-16

ÄNTLIGEN ETT GOTT OMEN nu på Rönnells!

Hela lördagen 15/5 12:00 -16:00 pågår försäljningen av vinylskivan OMEN Christer Bothén 3

Special price for you!

Backcover-art exhibition originalkonstverk av Christer Bothén. Förbeställning av LP med originalomslag 150kr eller LP med originalkonstverk: 777kr kan ske via info@ronnells.se

Alla 3 Christer Bothén, Vilhelm Bromander & Konrad Agnas kommer att vara kroppsligen närvarande dock ej spelande annat än den efterlängtade vinylen OMEN.

 

Kom ihåg att vi inte kan vara för många i butiken samtidigt och att vi fortfarande måste hålla avstånd. Om du bara vill köpa en skiva, vinka genom skyltfönstret så bär vi ut en på trottoaren!

 

Champagnen låg på kylning när jag ivrigt skar upp kartongen från Polen med skivorna. Till min fasa ser jag att baksidan saknar Mats Gustafssons liner notes. Där texten skall finnas är nu bara en skinande vit blank yta. När paniken lagt sig och nya omslag är på väg från Polen, börjar jag rita på de tomma baksidorna och ett intensivt bildarbete tar form. Delvis inspirerat av trions musik och delvis av en nyväckt lust att göra bilder igen. Med nya oprövade tekniker. På lördag finns 13 omslag med backcover-art, resterande vinyler har originalomslag med Mats Gustafssons galet entusiastiska liner notes.

 

VÄLKOMNA!