EVENEMANG

Bokrelease – Leif Jordansson – När ett träd faller i skogen…

Till alla evenemang

lördag 6 maj

17-19 (insläpp 16.30)

Entré inklusive bok: 150:-

Välkomna på release för Leif Jordanssons tredje bok ”När ett träd faller i skogen…” (Ellerströms Text & Musik) om lyssnande och musik men framförallt om vibrationer, i naturen, i universum, i kommunikation mellan människor, i ett levande språk.

Det blir ett samtal under ledning av bokens förläggare Jonas Ellerström samt musik av Leif med gäster. I boken finns en avdelning kallad Samtal med kollegor där Sten Sandell, Lisa Ullén, Ida Lundén, Bengt Beche Berger, Håkan Lidbo, Philippe Boix-Vives, Ylva Fred och Leo Correia de Verdier medverkar. Några av dem kommer att vara med under em/kväll i en svit med musikaliska dialoger.

Biljetter finns på Rönnells eller kan förköpas via mail till info@ronnells.se

Så här skriver Leif i baksidestexten:

Den här boken handlar inte om musik, men jag kommer att använda mig av många exempel från musikens värld därför att det är i den jag lever och förhoppningsvis kan det inspirera till att upptäcka nya intressanta upplevelser.

Den här boken handlar om musik, men jag kommer att använda mig av många exempel från språkspel i vardagslivet, naturens märkligheter och fysikaliska fenomen. Förhoppningsvis kan det inspirera till att upptäcka nya intressanta fakta.

 

I samarbete med Ellerströms Text & Musik, Rönnells Vänner, Kulturrådet, Stockholms stad och Humlegården Fastigheter.