Lördag 16 november kl 14: release för ny konstbok på Rönnells förlag!

Kom och fira en ny konstbok från Rönnells förlag!

Ecfrasis är både en konstbok och en CD-utgåva; ett spännande möte mellan konstnären Carl Fredrik Reuterswärds senaste tuschteckningar och pianisten Hans Pålssons flygel, vars musik inspirerats av Reuterswärds teckningar.
 
”Det är två verk som var och en för sig och i synnerhet tillsammans är som ett tilltrasslat bo med många ingångar och utgångar, som leder till andra associationer, idéer, klanger, människor, bilder, musik, ja, placeringar i det okända; som vi härigenom blir förbundna med ”, skriver författaren Thomas Millroth i den essä som utgör bokens textdel.

 
Lördag den 16 november klockan 14 berättar Thomas Millroth och Hans Pålsson om boken och samarbetet med Carl Fredrik Reuterswärd. Musik utlovas!
 
Ecfrasis kommer att finnas till försäljning till specialpris!
 
Varmt välkomna!

I samarbete med The Carl Fredrik Reuterswärd Art Foundation, Olof Bright, Rönnells Vänner, Studiefrämjandet och Humlegården Fastigheter.