Rönnells presenterar årets singel: Songs of Decadence

Songs of Decadence: A soundtrack to the writings of Stanislaw Przybyszewski

songs_of_decadence.jpg

Songs of Decadence är tänkt som soundtrackskiva till boken Dödsmässa av Stanisław Przybyszewski som förlaget Malört kommer att ge ut under 2014. Bokens texter handlar om satanism, anarkism och amoraliskt leverne och upprörde författarens samtid. På denna skiva medverkar tre internationella storheter som alla på olika sätt behandlat liknande teman: Jill Tracy (drottningen av gotiskt cocktailpiano), Blixa Bargeld (The Bad Seeds, Einstürzende Neubauten) samt Stephen O'Malley (Sunn O)))). De tre låtarna är specialskrivna för denna skiva.

Sjutums vinylsingel med innerpåse och informationsblad. Spelas på 33 rpm. Begränsad upplaga om 616 numrerade exemplar. Skivan utkommer den 23 november 2013, på årsdagen av Stanisław Przybszewskis död.

BLIXA BARGELD: Grand Hotel Tbilisi
STEPHEN O'MALLEY: Epipsychidion
JILL TRACY: Totenmesse (The Colour of the Flame)

Pris: 80 kr

Utgiven av Malört förlag. Skivan säljs endast genom Rönnells Antikvariat.